Услуги

Нуждаете се от по-задълбочена информация? Разгледайте страницата ни или направо се свържете с нас. Нека поговорим за нуждите Ви и да преценим с какво можем да помогнем. След това ще сме в състояние да Ви предоставим специално разработено за Вас решение.

Търсене и подбор на персонал

Служителите предопределят успеха на компанията. Заедно ще очертаем профила на търсения кандидат, после ще вкараме в употреба всички необходими канали, ресурси и инструменти, за да Ви представим най-подходящите кандидати.
Търсене и подбор на персонал

Търсене и подбор на персонал

Това е ключов етап от съвместния ни проект и експертизата на нашите консултанти работи за уточняване на основните параметри. 

Прочети още
HILL Talent Finder - директно търсене

HILL Talent Finder - директно търсене

Насочете се към правилните служители

Запълването на отворени позиции може да бъде труден процес, ако нямате правилните инструменти. HILL Talent Finder е разработен така, че да направи процеса Ви възможно най-гладък и лесен.

Прочети още
Onboarding

Onboarding

Приветствайте новите членове на екипа си

Оnboarding е ключът към бързото преминаване на новия служител в добре функциониращ член на екипа.

Прочети още
Център за оценка

Център за оценка

Карта на моментното състояние

Растежът на една компания изисква непрекъсната оценка и развитие. Дори и калибъра на вашите служители да расте с разширяването на бизнеса, винаги има място за подобрение и по-пълноценно използване на потенциала на отделния индивид или група.

Прочети още

Развитие на персонала

Имате екип, който работи добре, но все още има възможност за подобрение. Нашите инструменти дават обективна оценка на силните и слабите страни на индивидуално и на групово ниво. С тази оценка в ръка, работим заедно за бъдещото развитие на Вашите служители, което ще доведе до по-ефективен екип и подобрени работни процеси.
3valuation

3valuation

Триизмерена ориентация – потенциал, ефективност и ефикасност

Услугата HILL 3valuation е холистичният начин за оценка на настоящите компетенции на служителите.

Прочети още
HILL Анализ на мениджърски компетенции

HILL Анализ на мениджърски компетенции

Подсигурете подходящи ръководители на екипите

Използва ли Вашият мениджърски състав пълния си потенциал? Управленският им стил съответства ли на нуждите на компанията? HILL Анализ на мениджърските компетенции отговаря на тези въпроси и Ви предоставя решения, чрез които да повишите ефективността на мениджърите Ви.

Прочети още
HILL Анализ на търговски компетенции

HILL Анализ на търговски компетенции

За да подобрите търговските си резултати!

Колкото и добри да са продуктите и услугите Ви, успехът на компанията Ви зависи до голяма степен от уменията на търговците Ви. HILL Анализ на търговските компетенции оценява търговския стил на екипа Ви, анализира потенциала и силните му  страни и установява къде има възможност за подобрение.

Прочети още
HILL анализ на компетенциите©

HILL анализ на компетенциите©

Поддържайте екипа си в отлична форма!

Познаването на силните и слабите страни на екипа Ви е от ключово значение за разрастването на компанията. HILL анализ на компетенциите© Ви дава цялата необходима информация, за да идентифицирате потенциала на хората си, както и областите, в които е необходимо да се работи допълнително.

Прочети още
HILL_BEST FIT

HILL_BEST FIT

Подредете пъзела с HILL_BEST FIT

Търсите инструмент за анализ, който обективно да определи как да конфигурирате по най-успешен начин Вашия екип? HILL_BEST FIT е Вашият инструмент!

Прочети още
Match Up

Match Up

Когато съвместимостта на служителите е важна

Независимо от размера на компанията, изграждането на екип е сложна задача. С HILL Match up, подборът на служители със съвместими личностни профили, както и развитието на вече съществуващи екипи, е лесно.

Прочети още
Time Management Check

Time Management Check

Когато отмяташ работа, без да губиш време

Времето е пари и ефективната употреба на този ресурс има пряка връзка с добавената стойност , която влагаме в работата си. Time Management Check е онлайн инструмент, който оценява управлението на времето в две измерения - индивидуалното представяне и ефективността на работното място.

Прочети още
Екипен коучинг

Екипен коучинг

Създайте по-голяма групова сплотеност с екипен коучинг

Дори и за хората с големи сходства помежду си, работата в екип може да се окаже предизвикателство. Чрез HILL Екипен коучинг служителите в даден отдел не само ще усъвършенстват комуникацията помежду си, но и ще се научат как да се допълват, отчитайки силните и слаби страни на всеки един от тях.

Прочети още
Индивидуален коучинг

Индивидуален коучинг

Начертайте своя личен път с индивидуална подготовка и обратна връзка

Всеки има нужда да познава своите силни и слаби страни, за да стъпи на следващото професионално ниво в кариера си, но идентифицирането им може да се окаже трудно. С HILL Индивидуален коучинг Вие или Вашите служители  имате възможността да получите информация за нивото, на което се намирате, както и да получите помощ в осъзнаването в каква посока искате да вървите.

Прочети още
Лидерство за промяна

Лидерство за промяна

Програма за развитие на лидерските умения

Ефективното управление е един от най-важните фактори за успех в ерата на постоянна промяна, глобализация и дигитализация. Но какви са мениджърските черти, необходими за успешното управление на тази промяна?

Прочети още
Обучение за даване на обратната връзка

Обучение за даване на обратната връзка

Изградете култура на отвореност и учене през целия живот

Търсите ли професионален партньор, който да Ви помогне да използвате ежедневно обратната връзка като инструмент за обогатяване и развитие? Търсенето Ви приключва тук!

Прочети още
Развитие на екипа

Развитие на екипа

Заздравяване на връзките по веригата

Един силен екип може да постигне фантастични резултати, но създаването му може да се окаже предизвикателство. Ще ви помогнем в процеса, за да се превърне екипът ви в нещо повече от група от индивиди.

 
Прочети още
Център за развитие

Център за развитие

Вдъхновете хората си, за да дадат най-доброто от себе си.

Както компанията става по-силна, когато е в растеж, така и служителите постигат по-добри резултати, ако им осигурите възможност за развитие и личен принос. Ние обръщаме сериозно внимание на връзката между индивидуалните и организационните цели.

Прочети още

Организационно развитие, стратегия и промяна

В света на бизнеса да стоиш на едно място е като да се движиш назад. Нашите решения за организационно развитие, стратегическо планиране и управление на промяната ще Ви помогнат да създадете иновативен план за развитие на компанията. Дори и най-малките промени могат да имат значителен ефект. Ще работим с Вас на всяка стъпка от процеса, с фокус върху хората, за да сме сигурни, че промяната ще бъде припозната от служителите и в крайна сметка ще се превърне в реалност.
360° Check Point

360° Check Point

Цялата картина в 360° панорамна гледка

Няма нищо по-хубаво от добре смазана машина, но имате ли гаранция, че Вашият екип работи с максимална ефективност? HILL 360° Check Point помага на служителите Ви не само да се самооценят, но и да видят по какъв начин колегите им оценяват приноса им към екипа. 

Прочети още
Изследване на ангажираността

Изследване на ангажираността

За да постигнете продуктивен и ангажиран екип!

Служителите Ви се представят добре, но ангажирани ли са толкова, колкото би трябвало да бъдат? HILL Изследване на ангажираността отговаря точно на тези въпроси.

Прочети още
Освобождаване на персонал (аутплейсмънт)

Освобождаване на персонал (аутплейсмънт)

Бъдете коректни към служители си, дори когато се разделяте

Колкото и да не ни харесва, освобождаването на добри служители понякога се налага. Независимо от това, можем да избегнем горчивината от прекратяването на трудовите взаимоотношения. Програмата ни за аутплейсмънт дава предимство на Вашите служители в търсенето им на нова работа и същевременно предпазва репутацията Ви на добър работодател, независимо че се разделяте с човек от екипа.

Прочети още
Стратегическо планиране на персонала

Стратегическо планиране на персонала

Къде искате да се намирате след 3 години?

В днешния глобален свят липсата на поглед в бъдещето е рецепта за неуспех. HILL Стратегическо планиране на персонала взема предвид  краткосрочния и дългосрочния подход в планирането, като същевременно заедно прецизираме бъдещите Ви нужди и изисквания и подготвяме служителите Ви за това, което предстои. 

Прочети още
Уъркшоп по стратегическо планиране

Уъркшоп по стратегическо планиране

Изработване на стратегия – как да планираме бъдещето

Едно е да знаеш къде искаш да отидеш, а друго да знаеш как да стигнеш там.

Прочети още