THE ART OF STAYING RELEVANT IN CHANGING TIMES

New technologies have changed the way we work, entertain ourselves, do shopping. They have also changed the way companies work. Combined with other factors in play in Bulgaria, like local business climate and increasing shortage of workforce, this changing environment is a challenge for both companies and employees.

Прочети още

За старите кучета и новите номера

"Ако нямате възрастово разнообразие в компанията, пропускате различните гледни точки и създавате организация, в която всички мислят еднакво."

Прочети още

Фасилити мениджмънтът и новите поколения

"Плюс на индустрията е, че е мултидисциплинарна и широко обхватна и могат да се видят и усетят ползите от нея. Друга положителна линия, е че като нова индустрия, има достатъчно време хората да бъдат взети на работа и обучени."

Прочети още

Какво да очакваме от иноваторите

Поколенията Y и Z объркаха работодателите, казват от HILL International

Прочети още

Да губиш заради грешката на друг и въпреки това да продължавате заедно

Аз вярвам, че всеки човек носи талант да прави нещо много добре - ние се раждаме с тази дарба. Но всичко останало - лекотата в изпълнението, радостта от победата, наградите и славата, се постига само с много, много работа и упоритост.

Прочети още

Юбилей 25 години HILL International Bulgaria

Интервю с Ирена Жотева, управител и собственик на първата западноевропейска HR компания, отворила офис у нас

Прочети още

През новата година искам да....

"Не пропускайте да се обвържете с краен срок за достигане на целта, след което разбийте изпълнението й на малки стъпки по дни и месеци", съветва Ирена Жотева.

Прочети още

Жените, които променят лидерството

"Управлявам, както играех доскоро волейбол. Поглеждайки навътре - това е колективна игра и действията на всеки дават мигновени резултати. Няма по-малко важен пост и всички са равни, но единствено разпределителят има ролята да организира играта. На игрището бях нападател, но в HILL аз съм разпределителят - ролята ми е да познавам добре "играчите" и да разпределям отговорността спрямо техните силни страни. Разбира се, след това те сами завършват топката."

Прочети още

Българските офиси страдат незаслужено

Ще продължат ли компаниите с оптимизациите, очакват ли се нови проекти и кога ще има добри новини за ръст на възнагражденията, споделя Ирена Жотева – управляващ съдружник на HILL International Bulgaria

Прочети още
HILL International Bulgaria
HILL International Bulgaria

Бул. България 110, сгр. A, ет. 2 София 1618, България

+359 2 958 19 20

hill@hill.bg