header

За нас

Не сте чували за нас или не ни познавате достатъчно добре? Нека се представим тогава.

HILL International Bulgaria е консултантска компания в областта на човешките ресурси, управленското и организационното консултиране. Част сме от австрийската HILL International GmbH, основана от д-р Отмар Хил във Виена през 1975 г.

Но какво още сме ние? Успешна международна компания, която има активно присъствие на българския пазар от 1991-ва година. Но преди всичко - ние в сме хора, които обичат да работят с хора.

За нас качеството е важно, както и вникването под повърхността на проблема - винаги целенасочено и методично. Работим с фирми и физически лица по проекти в областта на човешките ресурси и управлението. Това вероятно го знаете.

Искате да научите повече за нас?

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Убедени сме, че хората, които развиват пълния си потенциал на правилното място, могат да променят организациите и дори обществото. Всеки човек, екип и организация са уникални и разполагат с потенциал.

Ние Ви помагаме да разкриете и да развиете този потенциал, като му дадете поле за изява.

Навлизаме в дълбочина и използваме психологически инструментариум, за да помогнем на отделните хора, екипи и организации да работят по начин, който да е от полза за всички.

HILL International Bulgaria
HILL International Bulgaria

Бул. България 110, сгр. A, ет. 2 София 1618, България

 

+359 2 958 19 20

hill@hill.bg